sized__MG_3361.JPG

Bestill inspeksjon

Mycoteam foretar inspeksjoner av alle typer bygninger og bygningskonstruksjoner for private, selvstendig næringsdrivende og offentlige eiendomsbesittere.
 

Ved en inspeksjon foretas det en kartlegging og prøvetaking knyttet til den problemstillingen som kunden har i sitt bygg. Vi foretar alt fra kontroll av en skade oppstått i et lite område (en såkalt punktbefaring) til full gjennomgang av en bygård, næringsbygg eller kirke. Vi har lang erfaring med samarbeid med rådgivende ingeniører (RIB) i større rehabiliteringssaker.

Mycoteams kompetanse og lange praktiske erfaring sammen med et bredt spekter av metoder for prøvetaking og spesifikke laboratorieanalyser gir et nøytralt og riktig svar på bygningers konstruksjons- og inneklimaproblemer.

Når problemene er identifisert og kartlagt kan Mycoteam anvise hvilke tiltak som er nødvendige for å utbedre skadene. Ofte er det flere løsninger på et problem avhengig av boligens bruk og kravene til bygningen (inneklima, fukt mm) og eventuelle vernestatus, og disse forskjellige utbedringsalternativene vil bli beskrevet i en rapport etter utført inspeksjon.


Fyll ut skjema nedenfor og vi kontakter deg for nærmere avtale. Eller ring oss på tlf 469 75 500.

Kontakt oss

Navn
E-post
* Telefon

Gateadresse
Postnummer
Poststed
Din melding
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.