Mycotape2

DNA-analyse

Mycotape2 er en enkel test som du lett utfører selv, og som gir deg svar på støvsammensetning og forekomst av muggsopp på eller nær prøvestedet.

Støvsammensetning og støvdekkeprosent analyseres med mikroskopi, mens forekomsten av muggsopper og bakterier bestemmes ved hjelp av DNA-teknikk. Med vår lange erfaring kan vi ut fra type, sammensetning og mengde muggsopp si om det er fukt- og muggsoppskader.

En analyse av støvsammensetningen gir svar på hvilke partikler som finnes i innemiljøet, da disse over tid deponeres på overflater. Det samme gjelder muggsoppsporer fra eventuelle skjulte fukt- og muggsoppskader i konstruksjonen.

Metoden er også godt velegnet til å kontrollere renhold generelt (etter de krav som stilles i NS-INSTA 800), og som etterkontroll etter sanering av fukt- og muggsoppskader.

Resultater og rapport foreligger etter kort tid (2-4 dager etter prøve er mottatt) og gir deg svar på om prøven inneholder bakterier og mengde muggsopp. Vi bruker vår kunnskap om muggsopp og fuktskader til å gi en vurdering av mulige kilder til funn i prøven og gir råd om videre oppfølging hvis det er nødvendig.

Bestill Mycotape 2 i skjema under, og få fritt tilsendt prøvetakingstape og informasjon om hvor og hvordan prøven bør tas. Bestill gjerne flere Mycotape2, du betaler først når du har sendt tilbake prøven til analyse hos Mycoteam.

I en bolig vil det ofte være lurt å ta en til tre prøver (f.eks. fra alle etasjer og ulike typer rom som stue og soverom). Flere prøver i samme bygning gir en bedre vurdering.

Bestillingsskjema mycotape2

* Navn
E-post
* Telefon

* Gateadresse
* Postnummer
* Poststed
* Antall
Melding
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.