middjobben.jpg

Labanalyser skadedyr

Mycoteam kan identifisere insekter både via selve insektet og insektskadet treverk eller andre aktuelle materialer. Prøvemateriale kan sendes pr. post, eller leveres ved et av våre kontorer i Oslo eller Trondheim. Egnede prøveposer kan bestilles gratis pr. telefon, e-post eller via vår hjemmeside.

Avklaring av mistenkelig forekomst av insekter i et bygg

Ved mistanke om et større antall, eller andre typer av insekter inne enn det som er normal, kan man sende inn enkelte insekter eller skadede materialer for analyse.

Hvis det er vanskelig å fange insektene kan bruk av limfeller være et godt alternativ. Ved å sette ut giftfrie limfeller strategiske steder, får man et «fingeravtrykk» av hva som forekommer av ulike insekter. Anlyse av slik fellefangst gir en god avklaring på om og hvor det forekommer skadeinsekter. Dette danner grunnlaget for å kunne vurdere hvorfor de er der og hva som da er aktuelt å gjøre av videre tiltak.

Prøveposer kan bestilles gratis pr. telefon, e-post eller via vår hjemmeside. Limfeller kan bestilles mot et mindre beløp. Rapport med analyseresultat, informasjon om skadegjører og anbefalte tiltak leveres på e-post i løpet av 1-3 dager etter prøvemottak.

Vurdering av bilder og beskrivelser av skader

Det er ofte mulig å klarlegge et skadebilde utfra gode bilder og beskrivelser av bygning og skadeproblematikk. Mycoteam har en unik kompetanse om bygninger, biologi og skadedyrbekjempelse. Ved å kombinere dette med vår omfattende erfaring av ulike skader, kan vi gjennomføre faglig solide og nøytrale vurderinger.

Skadebeskrivelser og bilder kan sendes til post@mycoteam.no der innsendt informasjon blir vurdert og rapportert til en fast kostnad.

Mycotape kan bestilles gratis pr. telefon, e-post eller via vår hjemmeside. Rapport med analyseresultat, informasjon om skadegjører og anbefalte tiltak leveres på e-post i løpet av 1-3 dager etter prøvemottak.

Kontakt oss

Navn
E-post
* Telefon

Gateadresse
Postnummer
Poststed
Din melding
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.