Hopp til innhold

Bestill fast inspeksjonsavtale

Mycoteam tilbyr faste inspeksjonsavtaler med tanke på fukt- og soppskader i bygårder og næringsbygg, eller inneklima i næringslokaler. Avtalene innebærer vanligvis årlig kontroll, men kan også tegnes med to års intervaller.

Fast inspeksjon av inneklima

Inneklimaet i næringslokaler kan kontrolleres med faste intervaller. Hvilke tester som skal inngå i en inneklimaavtale avtales med oppdragsgiver ut ifra bygningens konstruksjon og problemstilling.

Fast avtale om fuktkontroll

Avtalen innebærer kontroll av fuktutsatte deler av bygningen, vanligvis kjeller, loft og fasader. Forut for inngåelse av en fast kontrollavtale gjøres det en grundig førstegangsbefaring av aktuelle deler av bygningen. Prisen for kontrollavtalen avhenger av byggets størrelse og kompleksitet samt omfanget av kontrollen. Prisen for førstegangsbefaringen avhenger i tillegg av om det foreligger tegningsgrunnlag som Mycoteam kan benytte i sitt dokumentasjonsarbeid. Ta kontakt for å få et kostnadsoverslag.

Det lønner seg med fast avtale

Det skal lønne seg å ha fast avtale med Mycoteam. Benytter bygningseier seg av en årlig kontroll vil man kunne forebygge store kostbare skader. I tillegg gir vi 20 % rabatt på våre time- og analysepriser. For bygårder gjelder denne rabatten også for de enkelte boenhetene. Ta kontakt for å få et kostnadsoverslag.

Kontakt

Din samarbeidspartner når du trenger det

Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge dine behov, eller svare på spørsmål du måtte ha.

Skriv til oss via skjemaet – vi svarer normalt innen 1-2 virkedager.

Kontakt oss