Kvalitetssikring og rapporter

Serviceerklæring og leveringstider

  • Ringer du Mycoteam får du raskt svar. Dersom telefonmottaker ikke kan hjelpe deg, vil du bli satt over til en saksbehandler. Dersom en saksbehandler ikke er tilstede eller umiddelbart kan bistå, vil du bli kontaktet innen to virkedager, men normalt samme dag.
  • Bestilling av bøker, brosjyrer og annet informasjonsmateriell kan gjøres per telefon, telefaks, web eller e-post. Bestillingen vil bli ekspedert fra Mycoteam innen tre virkedager etter at den er mottatt.
  • Bestilling av analyseutstyr, prøveposer, Mycotape og lignende sendes vanligvis ut samme virkedag som bestillingen mottas.
  • Du mottar alltid en e-post om at bestillingen er utført, hvis e-postadresse er oppgitt. Sender du e-post til Mycoteam får du respons i løpet av en virkedag.
  • Tilsendte analyseprøver: rapport etter 2-3 virkedager, hasteprøver besvares samme dag mot et tillegg i prisen.
  • Dyrkningsprøver: rapport etter 9-14 dager Inspeksjoner og skadevurderinger – etter avtalt tid Avviker vi disse leveringstidene så får du en e-post med beskjed om dette.

Kvalitetserklæring

Mycoteam er en spisskompetansebedrift innen råtesopp, inneklima, muggsopp, fuktproblematikk og fuktkontroll, asbest, treødeleggende insekter og andre insekter i boliger. Vi utfører både inspeksjoner og prøveanalyser. Mycoteam skal formidle sin faglige kompetanse til markedet på en løsningsorientert måte. Mycoteam skal gi oppdragsgiver et godt grunnlag for å utbedre eksisterende skader, forstå skadeårsaken og unngå fremtidige problemer.

Rapporter/dokumenter

Alle Mycoteams rapporter kvalitetssikres internt ved faglig korrektur og diskusjon. Alle rapporter sendes kundene i elektronisk form som låste dokumenter. Ønskes det papirutgaver så sendes dette pr post. Dokumentene lagres av Mycoteam på en sikker måte, sortert på kunde og skadesak. Rapporter og informasjon som Mycoteam har om saken er kun tilgjengelig for den enkelte oppdragsgiver eller den som oppdragsgiver har gitt tillatelse til å motta dette.

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev!