Hopp til innhold

Støvdekkekontroll

Mycoteam utfører støvdekkekontroll av alle flater. Som oftest gjøres dette i forbindelse med sluttvask og overlevering av nybygg eller rehabiliterte bygg. Støvmålingene bør gjøres så tidlig som mulig etter fullført renhold.

Våre støvdekkekontroller kan innlemmes i en Rent Tørt Bygg (RTB) – prosess med f.eks. stikkprøver, eller en full kontroll etter NS-INSTA 800.

NS-INSTA 800 er en norsk standard for rengjøringskvalitet. Kontrollen av støvdekkeprosenten kan gjøres på harde flater som gulv, vegger, innvendig i ventilasjonsanlegg, inventar og over himlinger. Vi benytter oss av BM Dustdetector og geltape som kan avleses på stedet, som gir oss informasjon om støvdekkeprosenten på den gitte flaten. Vi utarbeider en grundig rapport i henhold til vurderingskriterier i NS-INSTA 800, og rapporten vil konkludere om hvorvidt renholdet er godkjent innenfor ønsket renholdsnivå i bygget.

Vi kan også bistå med råd rundt dette dersom noe skulle være uklart rundt renholdskrav. Har du spørsmål eller ønsker pristilbud for støvdekkekontroll, ta kontakt med oss.

Kontakt

Din samarbeidspartner når du trenger det

Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge dine behov, eller svare på spørsmål du måtte ha.

Skriv til oss via skjemaet – vi svarer normalt innen 1-2 virkedager.

Kontakt oss