Kurs og undervisning

Mycoteam underviser jevnlig om ulike temaer som er knyttet til blant annet bygningsfysikk, fukt, muggsopp, inneklima, råtesopp og skadedyr.

Vi arrangerer kurs i våre lokaler i Forskningsveien 3b, Oslo, men vår erfaring er at det ofte er mer hensiktsmessig at vi reiser ut til den aktuelle bedriften/institusjonen og underviser der. På den måten blir det som regel mer fleksibelt med hensyn til tidspunkt, mindre tidsforbruk og lavere kostnader. Mange kurs skjer internt hos bedrifter og da man vi skreddersy innholdet etter ønske. Det går fint å undervise i for eksempel møterom eller pauserom. Det er en fordel om det finnes fremviser og lerret, men dette er også noe som vi kan ta med hvis det er behov.

Det er som regel tre kursalternativ som er aktuelle:

1. Foredrag 2 timer

 • Dette kan skje både på dag- og kveldstid.
 • Et så kort tid gir begrenset tid for å gå i dybden eller spørsmål og diskusjoner.
 • Kostnaden for 2 timer foredrag er kr. 5.000,- (undervisning er fritatt for mva).
 • Eventuell reisetid og reisekostnader kommer i tillegg.

2. Halvdagsundervisning (4 timer)

 • Her rekker man rimelig greit å dekke sentrale temaer om aktuelle temaer i forhold til type, årsak, undersøkelse og håndtering.
 • Vi tilpasser tidspunktet til det som passer best for bedriften. Ofte er det populært at vi starter mot slutten av dagen/etter arbeidsdagen og underviser for eksempel fra kl. 16 - 20, med passende pauser for eksempel for enkel bespisning underveis.
 • Kostnaden for et kurs i 4 timer er 10.000,- (fritatt for mva) og dette dekker både forberedelser til å skreddersy et opplegg og selve undervisningen.
 • Eventuell reisetid og reisekostnader kommer i tillegg.

3. Heldagsundervisning, (ca. 7 timer effektiv tid)

 • a. Her er det rom for å dekke ulike temaer om alle relevante temaer som handler om for eksempel fukt-/vannskader, treskadeinsekter/skadedyr, råtesopp og inneklimaproblemer.
 • En slik tidsramme gir god tid til å dekke relevante temaer på en fyldig og optimal måte. Det er også tid til spørsmål og diskusjoner. Man kan dessuten legge inn en befaring (hvis passende objekt finnes tilgjengelig på rimelig avstand) eller praktiske øvelser hvis dette er ønskelig.
 • Kostnaden for et heldagskurs er 15.000,- (fritatt for mva) for forberedelser, utarbeidelse av kursmateriell samt undervisning.
 • Eventuell reisetid og reisekostnader kommer i tillegg.

Kursbevis

Etter gjennomført undervisning får samtlige deltakere et kursbevis.

Litteratur/dokumentasjon

Til hver form for undervisning deles det ut en utskrift av forelesningene samt relevante faktablad og annen faginformasjon. Det er dessuten mulighet for å få kjøpt relevant litteratur med 30% rabatt.

Kontakt oss

Navn
E-post
* Telefon

Gateadresse
Postnummer
Poststed
Din melding
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.