Skjeggkre

Skjeggkre

Siden Mycoteam og fagsjef Johan Mattsson oppdaget skjeggkre i Norge i 2013, har vi tilegnet oss en omfattende kunnskap og erfaring om skjeggkre. Vi har opparbeidet oss meget gode forutsetninger til å både kartlegge og forstå skadene på en mest mulig inngående måte.

Hvis man har sett et sølvkre-lignende insekt innendørs, har dette frem til noen år siden dreid seg om et alternativ - nemlig sølvkre (Lepisma saccharina). Nå har det skjedd en viktig forandring på dette fordi den nærstående arten skjeggkre (Ctenolepisma longicaudata) har fått godt fotfeste i svært mange norske bygninger. Siden de to artene har så vesentlig forskjellig opptreden og skadeutvikling, er det avgjørende å skille på dem i forbindelse skadevurderinger og anbefalinger om tiltak.

Vi baserer våre undersøkelser på huseierens observasjoner og resultater fra en systematisk kartlegging med limfeller. Dette kombinerer vi med vår kompetanse om bygningsfysikk, bygningsbiologi i allmenhet og skjeggkre i synnerhet samt skadedyrbekjempelse. Dette sikrer en optimal forståelse og vurdering av skadebildet samt muligheter for videre tiltak. Vi utarbeider gode og fyldige rapporter som kan brukes videre ved både utbedringstiltak og som faktagrunnlag ved for eksempel tvistesaker.

Ta kontakt med oss for et prisestimat samt avtale tidspunkt for befaring.

Kontakt oss

Navn
E-post
* Telefon

Gateadresse
Postnummer
Poststed
Din melding
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.