Nasjonalt fuktseminar 2019

Ny teknologi gir nye muligheter, men også utfordringer. På Nasjonalt fuktseminar 2019 får du oversikten. 

Mange har oppdaget at taket kan brukes til mer enn å beskytte bygningen mot regn. Solceller, fordrøyningsbasseng, hager og til og med små parker finner stadig oftere plass på taket. Dette stiller større krav til takkonstruksjonen, og gjør det vanskeligere å oppdage svake punkter og fuktskader før det har oppstått større skader. 

Erlend Andenæs fra NTNU og Grete Kjeldsen fra Multiconsult vil beskrive risikomomenter og gi gode råd om hvordan man kan best mulig kan sikre seg god nok prosjektering og utførelse. Nye trådløse sensorer gir nye muligheter for å overvåke bygg, men gir også noen faglige og juridiske utfordringer. Seminaret vil se på teknikken, jussen og bygningsfysikken som knytter seg til dette. Programmet inneholder også siste nytt om skjeggkre, og om viktige endringer som berører omsetning av brukte – og ofte fuktskadede – boliger. 

I pausene blir det god anledning til å diskutere med foredragsholdere og andre deltakere, og det blir mulig å se nærmere på utstyr for fuktmåling og logging.

Påmelding Nasjonalt Fuktseminar

Program Nasjonalt Fuktseminar


Tid: 4. april 2019,  kl. 09:00-16:00. Registrering fra kl. 08:30
Sted: Meet Ullevaal, Oslo, Sognsveien 77 C, via Thon Hotel Ullevaal Stadion, Norge
Pris: kr 3 900,- (eks mva) Studenter kr 950,- (eks mva)
Grupperegistrering: 5 personer eller flere gis 20% rabatt. kr 3 120,- eks. mva.).

PÅMELDINGSFRIST 
Innen 21. mars 2019 (bindende). 
Ved avmelding etter denne dato belastes halv kursavgift, ikke benyttet kursplass belastes med full kursavgift. Deltakeravgiften må være betalt før kursstart.

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev!